“Hugo van Leeuwen is al jarenlang het begrip op het gebied van brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Gevestigd in het hart van Laren biedt eigenaar Honkie Ie en zijn team u een bijzondere service aan met een high end collectie.
Een bril mag eigenlijk geen sluitstuk op de begroting van uw outfit zijn, omdat deze accessoire de totale look maakt of breekt. U draagt het iedere dag en het is daarom essentieel dat u een montuur draagt dat zowel uw persoonlijkheid reflecteert als uw zicht zo optimaal mogelijk maakt.
Een bril draagt uit wie u bent, het bepaalt een eerste indruk. Bij Hugo van Leeuwen maken wij graag tijd om het perfecte montuur voor u te vinden. Wij zorgen dat u de bril vindt waar u iedere dag met plezier naar en mee kan kijken.
Ook voor de nieuwste generatie contactlenzen kunt u bij ons terecht. Wij streven er naar de perfecte lens te vinden die u niet voelt maar wel een wereld van gemak voor u doet opengaan. Door het uitgebreide aanbod en onze expertise is er altijd wel een contactlens die bij u past.
Wij nodigen u graag uit om bij ons langs te komen. U vindt ongetwijfeld het montuur dat u compleet maakt en die perfect past bij uw persoonlijkheid.
Het oog wil ook wat tenslotte…”

Nieuw bij ons; een totaalpakket voor een milde prijs vanaf 249 euro, dat is een prachtige oplossing als u een wat voordelige optie zoekt of bijvoorbeeld een ‘bril voor erbij.’